Rekreacija

FOTO: Prezentacija Izvještaja i svečana dodjela zahvalnica za 1. Zenički noćni cener

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Prezentacija Izvještaja i svečana dodjela zahvalnica za 1. Zenički noćni cener  – U čast uspješno realizovanom 1. Zeničkom noćnom ceneru | Arcelor Mittal, Udruženje “Vedro” – Sekcija “Zenica trči”, organizovala je prezentaciju Izvještaja sa 1.Zeničkog noćnog cenera, te dodjelu zahvalnica partnerima, sponzorima i volonterima.

Moderator prezentacije bila je PR sekcije „Zenica trči“, Naila Muratović.

Izvještaj o ovom velikom projektu prezentirali su neki od članova projektnog tima: Leontina Jurić, koodinatorica za projekte, te Naila Muratović, Amer Krdžalić, Adnan Vatrenjak i Kenan Hrustanović.

Istaknuto je, pored ostalih detalja iz Izvještaja, da je trka “PRVI ZENIČKI NOĆNI CENER” krenula sa Trga Alije Izetbegovića i da se kretala najljepšim dijelovima Zenice u dva i po kruga, ukupno 10 km.

U poplavi polumaratonskih trka kroz posljednjih godinu dana, trka na 10 km u Zenici bila je svojevrsno osvježenje za bh. trkačku scenu. Prijavljeno je bilo oko 500 takmičara iz Bosne i Hercegovine i zemalja regije, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije, Turske, a učestvovalo je preko 450 trkača.

Najmlađa učesnica zeničkog cenera bila je 14-godišnja Iman Imamović, dok je najstariji trkač imao 79 godina.
Izvještaj je prezentiran veoma temeljito i do najsitnijeg detalja i sa slajdovima na platnu.

Učesnici trke su izjavili da su zadovoljni prvom zeničkom utrkom na deset kilometara u organizaciji Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma VEDRO, a predstavnici organizatora na današnjoj prezentaciji, su istakli kako će se potruditi da ovakvi događaji postanu tradicija u Zenici.

Uslijedila je dodjela zahvalnica partnerima, sponzorima i volonterima, a podjelu je izvršila Naila Muratović.

Među nagrađenim je i portal Zenicablog, za podršku tokom organizovanja 1.Zeničkog noćnog cenera.

U holu Velike sale organizovana je i zakuska za prisutne.

 

Tekst i foto

E.Imamović

foto: E. Imamović/Arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno