Kultura

FOTO: pogledajte sjajan nastup ženskog hora KUD-a Željezara uokviru Cabaret Winter Festa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: pogledajte sjajan nastup ženskog hora KUD-a Željezara uokviru Cabaret Winter Festa – Večeras je u prostoru cabaret Cluba nastavljen jedinstveni projekat Cabaret Winter Fest, kojeg su našem gradu podarili braća Ivan i Andrija Petrović, sa saradnicima.

Upriličen je koncert hora žena KUD Željezara Zenica, sa mnoštvom gostiju iznenađenja.

Ovaj istinski spektakl, održan je pod dirigentskom palicom Aldine Aganović, a kao i ranijih večeri prostor Cabaret Cluba je bio premali da primi sve one koji su željeli da pogledaju ovaj jedinstveni nastup.

Iznenađenje večeri je bila učesnica popularnog showa “Nikad nije kasno” Safija Vučenović, koja je dodatno zagrijala atmosferu. Mnogi su već tražili reprizu, ali budući da hor ima mnoge dogovorene nastupe, malo će se na to pričekati.
Za sutra organizatori najavljuju do sada nešto, kako kažu posebno…Bosna u srcu Zenice je naziv sutrašnje noći. Izvodit će se sevdah, praviti ćetenija i kadaif, te isto degustirati,  a i promovisati stare tradicionalne nošnje.
Ulaz i za ovaj događaj je besplatan, ali uz obaveznu rezervaciju.Učesnici su iz cijle Bosne i Hercegovine.Rezervacije na br.tel.032/246-246

Pogledajte u foto galeriji atmosferu ove večeri iz Cabaret Cluba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno