Zenica

FOTO: Pogledajte foto galeriju sa živih jaslica u župi Crkvica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Pogledajte foto galeriju sa živih jaslica u župi Crkvica – Drugu godinu za redom, župa Crkvica organizirala je uprizorenje živih jaslica. Ove godine nije bilo toliko hladno, a vatreni oganj, kuhano vino, čaj i slatke delicije bili su dovoljni da zagriju nekoliko stotina okupljenih Zeničana. Vijest, po samom održavanju, objavili smo na OVOM LINKU, a sada donosimo i foto galeriju naših prijatelja.

Sudionici programa su bili glumci BNP koji su utjelovili likove Svete Obitelji praćene anđelima, pastirima i mudracima. Gabrijela (vokal sastava Novo Nebo) je također dio ove trupe, a Novo Nebo je, pored glumaca nastupilo sa tamburaškim sastavom Zlatne žice, te učenicima KŠC, koje je predvodio učitelj Ivan Mioč.

Prenosimo foto galeriju ansambla Novo Nebo, koja će vam dočarati kako je bilo i koga se sve moglo sresti na Živim jaslicama:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno