Naše

Foto: Podrška Edinu iz centra Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Podrška Edinu iz centra Zenice – Humanitarne akcije za naše sugrađane Edina Mujkanovića, Mirzu Bjeloglavića i malenog Ajdina Žigonju obilježile su proteklih mjeseci dešavanja u centru grada.

Edin je trenutno u Turskoj, za Mirzu i Ajdina se prikupljaju sredstva putem humanitarnih projekata, poput današnjih Muffina za Mirzu.

Kako nam je prenijela Edinova (Kikijeva) djevojka Ana Maria, koja se aktivno uključila i u ostale projekte, Edin se oporavlja od teške ovosedmične operacije, a podrška mu je stigla, ni manje ni više, iz centra Zenice, od aktivista i volontera akcije za Mirzu.

To jedinstvo volontera, članova porodica, poput Ajdinog oca Elvisa, cijele Mirzine porodice i ukućana našeg Edina, zajedno sa hiljadama dobrih ljudi našeg grada, pokazuje da još ima nade, iako oni koji bi trebali, ne brinu o tome.

Zato Kiki, podrška iz Zenice, od sugrađana, izdržao si i gore i vrati nam se brzo oporavljen i zdrav, pozdravi u Istanbul iz Zenice i od ekipe Zenicabloga.

13052503_10209168437718178_91546386_o

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno