Zenica

Foto: muffini za Mirzu – prikupljeno 1676,60 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: muffini za Mirzu – prikupljeno 1676,60 KM – Muffini za Mirzu – ispred RK Bosna u subotu u podne je organizirana (i traje do 17h) akcija humanitarne prodaje kolačića za našeg sugrađanina Mirzu Bjeloglavića.

-Već smo svi svjesni da nemamo drugog izbora nego da iskoristimo našu maštu i dobra srca da bismo pomogli djeci koju je država odbacila. Iako se trudimo da ne zatrpamo humanitarnim akcijama naše sugrađane naša djeca ne mogu čekati svoje djetinjstvo i svoju mladost jer je ona jedna i nikad im niko neće vratiti te izgubljene dane. Naš Mirza ne može čekati. Njegova rodica Ermana Bjeloglavić i ja smo se odlučile za ovu slatku ideju i Zeničani su je sa oduševljenjem prihvatili, kaže nam jedna od organizatorica, Ana Maria.

Za sada je prikupljeno polovina sume od potrebni 70.000 KM za Mirzinu operaciju. Pogledajte mali dio atmosfere danas sa Trga Alije Izetbegovića.

Dragi naši, na današnjoj akciji “Muffin za Mirzu” skupljeno je 1676,60 KM. Mi smo prezadovoljni cjelokupnom akcijom i odazivom Neizmjerno smo zahvalni svim divnim osobama (koje će se pronaći u ovom statusu) koji su donijeli prekrasne kolačiće i pomogli nam da akcija protekne što “šarenije” hehe. Mirzina porodica se od srca isto svima zahvaljuje što ste nam pomogli. Uskoro će biti slike sa akcije na grupi pa ćete moći vidjeti kako je to sve izgledalo. HVALA VAM SVIMAAA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno