Rekreacija

FOTO: Planinarska tura periferijom Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iako smo joj prišli sa dozom opreza, ne znajući koliko će biti privlačna našim planinarima, ideja #ReparaTura o lahkim planinarskim turama u sred radne sedmice na periferij grada Zenice, barem po učesnicima i dobijenim komentarima, pun je pogodak u planinarskom smislu.

Na današnju turu se odazvalo 22 člana našeg udruženja, koji su 5,5 km planinarili za 2,5 sata, a staza je bila Trg Alije Izetbegovića (centar grada) – Krivače – Jukići – Volovska Glava – Popova bašta – Mokušnice. Prelijepo popodne i jedan od najljepših zalazaka Sunca kojeg smo ikada vidjeli, zaista su učinili turu po svačijem ukusu.

I najmlađi su učestvovali, što je posebna vrijednost cijelog koncepta, a naročito što su neki napravili i prve planinarske korake.

Hvala učesnicima ba učešću, a i pratiocima na društvenim mrežama na komentarima podrške. Nastavljamo većim i snažnijim koracima u promociji planinarstva.

#HodajPravomStazom

#Azimuth135 🧭

#planinarenje #bosnia #planina #planinari #zenica #mountaineering #mountains #mountainguide #nature #trail #ReparaTura



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno