Rekreacija

Foto: Planinarska Čimburijada 2016.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Planinarska Čimburijada 2016. – Povodom dolaska proljeća PD Tajan-Lisac je organizovalo 45 po zvaničnim podacima iz društva tradicionanu manifestaciju “Planinarska čimburijada” koja se održala na platou planinarskog doma Lisac na Liscu.

Kao i svake godine za ovu manifestaciju okupi se veliki broj planinara koji uživaju u jednom nesvakadišnjem spremanju jaja koja se peku ispod saća sa srijemošem. Da je ovo druženje tako popularno među planinarima dokaz je veliki broj gostiju koji su po lijepom vremnu ispred doma uživali u čiburu i druženju do kasnih večernjih sati A poslije su se preselili u planinarski dom gdje će nastaviti druženje uz muziku i igru do jutarnjih sati.

Ovom prilikom se odazvalo preko 250 planinara članova PD Zefir Gradačac, Koprivnica Bugojno, Mjevica Srebrenik, Lisin I Bjelašnica Sarajevo, KISS Kiseljak, Zmajevac Tešanj, Goran G. Vakuf, Poštar Tuzla, Bila Travnik, GSS Stanica Goražde,te zenička društva Željezara, Tvrtkovac, Mladost, Poštar GSS Stanica Zenica, Vedro, i predstavnici PD Bršljan Belišće i Krndija Našice.. (Foto: B. Kapo)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno