Zenica

Foto: Pješobus – svi Vedri za Edina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Pješobus – svi Vedri za Edina – Kroz izlet „Pješobus“ Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma Vedro iz Zenice uz pokroviteljstvo Grada Zenice, Zenicatransa, Arcelor Mittala, Saveza izviđača, Gorske službe spavašavanja i Sporske škole Winner Zenica.

Prema ranije utvrđenom planu dio učesnika odlučio se na odlazak autobusom, odnosno organizovanim prevozom, a drugi dio zaputio se na pješanje u koloni. Bez obzira na koji način su došli na odredište, svi učesnici su pružili ruku prema kutiji za dobrovoljne priloge za liječenje sugrađanina. Saradnja Vedra i Musk photography ogledala se kroz kruženje kutije po mjestima okupljanja u koju su se davali dobrovoljni prilozi svih koji su se tu taj dan zadesili.

Zeničani su i ovaj put pokazali koliko im je stalo do Edina Mujkanovića, pa je 92 učesnika ovog izleta pružilo ruku podrške. Neki od učesnika su se fotografisali sa natpisom „Svi za Edina“ i podržali samu akciju Musk photography koja će idalje biti aktuelna. Kutija će biti otvorena sutra u prisustvu zadužene osobe za prilkoge gdje će se znati tačan iznos ove akcije.

Uz druženje, topli doček uz još topliji čaj, Vedraši su stavili tačku na krunu aktivnosti organizovani u slopu zimovanja za djecu i omladinu na Smetovima.

Akcije prikupljanja sredstava za liječenje će se i dalje nastaviti, a za očekivati je i dalju saradnju Vedra sa Musk photography.

 

Foto: Ademir Malićbeović MUSK FOTOViše na

Posted by Zenicablog on 24. Januar 2016

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno