fbpx
Biznis

FOTO: Otvorenje Boutique Carpe Diem Restaurant & Hotela

FOTO: Otvorenje Boutique Carpe Diem Restaurant & Hotela – Ljubaznošču vlasnika, Zenicablog vam prenosi foto galeriju otvorenja Boutique Carpe Diem Restaurant & Hotela, u Školskoj ulici, koji sa postojećim caffeom čine sada jednu zaokruženu cjelinu. Iako nije bilo “klasične” ceremonije, niti protokola otvorenja, obje večeri se za mjesto tražila “stolica više”, a dio atmosfere donosi vam foto galerija autora zeničkog fotografa i fotoreportera Jasmina Blicka Hadžića.

-Hvala svima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Čast i zadovoljstvo nam je bilo družiti se s vama ovaj vikend, poručili su iz Carpe Diema.

Podsjećamo, Zenica je dobila svoj prvi Boutique hotel sa deset soba, te prestižni restoran sa bogatom ponudom, ali i jedinstvenim ambijentom. U foto galeriji pogledajte i neke “detalje” iz restorana. I obavezno, iskoristite priliku da svratite na doručak, ručak ili večeru ili da pak svojim gostima preporučite atraktivan i povoljan smještaj u centru grada.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem