Biznis

FOTO: Otvoreni sajmovi ZEPS i ZEPS Intermetal

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Otvoreni sajmovi ZEPS i ZEPS Intermetal – Na Sajmištu Kamberovića polja danas su svečano otvoreni 24. Generalni bh. sajam ZEPS i 14. Međunarodni sajam Intermetal, u prisustvu izlagača, privrednika, predstavnika vlasti i uglednih ličnosti.

Ovogodišnje zeničke privredne svečano je otvorenim proglasio predsjedavajući Vijeća ministara BiH, Denis Zvizdić.  Prisutnim su se obratili i državni ministar prometa i komunikacija Ismir Jusko, premijer ZDK Miralem Galijašević, dopredsjednik VTK BIH Bruno Bojić, gradonačelnik zenice Fuad Kasumović, te u ime domaćina, Alen Laličić, predsjednik NO sazma ZEPS.

Ove godine u sajmu učestvuje 587 izlagača iz 26 zemalja, među kojima je 355 izlagača iz BiH. Kako je ranije istaknuto, ZEPS je u 2017. zadržao iste prostorne gabarite, ali bilježi rast izlagača za oko devet posto.  U fokusu ovogodišnjeg ZEPS-a su energija i ekologija, poljoprivreda i prehrana.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno