Ostali sportovi

Foto: Otvorena sala kluba Ha Se Karate Do

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama bivšeg kina „CENTRAL“ svečano je otvorena sportska sala zeničkog Karate kluba HA SE KARATE DO.  Zenički Karate klub Hase Karate DO ubuduće će raditi u novim prostorijama. Zahvaljujući razumijevanju Gradske uprave i pomoći sportskih prijatelja, adaptirane su prostorije bivšeg kina „Central“, u Školskoj ulici, čime je Klub dobio ukupno više od 170 metara kvadratnih korisnog prostora (sale za treninge, muška i ženska svlačionica, mokri čvor…) Oko 8,5 hiljada maraka koštala je adaptacija prostorija unutar bivšeg kina „Central“.
Karate klub Hase Karate Do, koji trenutno ima oko 100 takmičara svih uzrasta u tri kategorije, dobija bolje uslove za rad i treninge, ukazao je na današnjoj prigodnoj svečanosti trener Semir Hamzić.
Pri tome je uputio zahvalnost svima koji su imali razumijevanja i pomogli ovaj projekat, posebno Gradonačelniku, gospodinu Husejinu Smajloviću. Mladi karatisti su više nego zadovoljni novim prostorijama Kluba, što su nam potvrdili Selma Mašić i Denis Hodžić, osvajači brojnih medalja i priznanja na mnogim takmičenjima. Gradonačelnik Zenice, Husejin Smajlović je presjecanjem vrpce svečano otvorio nove prostorije.
Trener Hamzić ukazuje da ulaganja nisu do kraja završena. Planirano je da se sanira ravni krov, te kvalitetnije riješi pitanje zagrijavanja novih prostorija.

E.Imamović za Zenicablog

Više na

Posted by Zenicablog on 31. Juli 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno