Zenica

FOTO: Osma noć Zenica Summer Festa Denial Ahmetović i Kenan Dervišević

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Osma noć Zenica Summer Festa, kao i prethodnih noći, bila je u znaku dobre muzike. Prepuni Trg Alije Izetbegovića zabavljali su talentovani Kenan Dervišević i jedinstveni Denial Ahmetović.
Prije samog početka koncerta, publika je odala počast žrtvama nemilosrdnog događaja u Gradačcu, te je pušten video kojim se želi istaknuti značaj prijavljivanja svakog slučaja nasilja kojem smo svjedoci. “Promjena mora da se desi, te oštro osuđujemo svaki čin nasilja nad ženama”, istakla je organizacija festivala.

Kenan Dervišević je momak koji je simpatije publike pokupio tokom takmičenja u Zvezdama Granda, što je publika i nagradila visokim četvrim mjestom u finalu.

“Zamijeniti takmičarsku binu sa binom koja je posvećena meni je izuzetan osjećaj. Obe bine zahtijevaju dosta truda i talenta. Međutim, sada sam već “gotov proizvod” i na koncerte uvijek dolaze ljudi koji mene prihvataju kao izvođača i koji uživaju u svakom stihu”, rekao nam je Dervišević.

Nakon Kenana, na pozornicu Zenica Summer Festa stupio je Denial Ahmetović. On je sa samo 17 godina pobijedio u takmičenju “Zvijezda možeš biti ti”. Prvo mjesto značilo je i njegov ozbiljan ulazak u muzičke vode. Za ovih 10 godina, koliko je na muzičkoj sceni, uspio je osvojiti simpatije publike i svojim autorskim pjesmama, poput „Suze za oproštaj“, “Lični heroj“, „Zli anđeli“,, “Lijepa ženo“, “Cijeli moj svijet”, svoju muzičku karijeru dići na jedan zavidan nivo.

“Koncert je bio jako emotivan, na drugu ruku jako energičan. Ja sam presretan i dao sam sve od sebe za ovaj koncert. Moj bend i ja smo uživali, vjerujem da je i publika uživala, jer smo svi zajedno napravili predivnu noć”, rekao nam je Ahmetović.

Publika je, osmu noć Zenica Summer Festa, plesala i pjevala i već sutra nas čeka odlična zabava i raznovrstan program koji možete pronaći na oficijelnim društvenim mrežama festivala.

Djelić pozitivne vibre i dobre atmosfere možete pogledati u foto galeriji ispod.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno