Ostali sportovi

FOTO: Održano polaganje za učeničke pojaseve u Karate klubu Čelik Zenica – Uručivanje priznanja

FOTO: Održano polaganje za učeničke pojaseve u Karate klubu Čelik Zenica – Uručivanje priznanja – U velikoj sali Hrvatskog Doma Kralj Tomislav u Zenici, juče 31.5.2019.godine, održana su polaganaja za učeničke pojaseve u Karate klubu (KK) Čelik iz Zenice.

-Polaganju je pristupilo 20 članova, kvalitet učenika je bio na visokom nivou i onima koji nisu uspjeli položiti želim više sreće (rada) sljedeći put -, kazao nam je Marijo Zakić, predsjednik komisije za polaganje.

Komisija je radila u sastavu: Marijo Zakić, predsjednik komisije majstor karatea 4.dan i Damir Čičak, član, majstor karatea 4.dan. Najbolji pojedinci polaganaja su:

  1. Kenan Pojskić
    2. Faris Muračević
    3. Iman Gunjević
    4. Dženeta Hrustić
    5. Maida Arnaut

Prije polaganja, a povodom obilježavanja 10 godina rada i postojanja Karate kluba Čelik Zenica, uručene su zahvalnice i priznanja za troje najuspješnijih takmičara KK Čelik za izvanredne sportske rezultate u 2018.godini, a to su Lana Zakić, Sanin Orlić i Džejna Džaferbegović.

Nakon toga dodijeljeno je i nekoliko priznanja za kolektive i pojedince, koji pomažu razvoju i afirmaciji karate sporta u Zenicu, te daju nesebičnu podršku Karate klubu Čelik Zenica. Među nagrađenim je i moja malenkost, Ekrem Imamović, urednik sporta na portalu Zenicablog.

E.Imamović

Foto: E.Imamović/KK Čelik

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem