Zenica

FOTO: Održana prva TEDx konferencija u Zenici – predavači ambasador Nelson, Maja Hadžiselimović, Nedim Ademović, Sara Jo…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Održana prva TEDx konferencija u Zenici – predavači ambasador Nelson, Maja Hadžiselimović, Sara Jo… – U Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici održana je prva TEDx konferencija u Zenici “TEDxMasarikova”. Tema konferencije je bilo “Novo doba”, a predavači su bili raspoređeni u četiri bloka.

Na konferenciji su govorili Hajdi Mostić, Morana Zibar, Eric Nelson, Sara Jo, Maja Hadžiselimović, Nedim Ademović, Admir Greljo, Dijana Muminović, Hyram Yarbro, Dženana Husremović i Andrej Gajić. Moderator događaja je bio novinar i voditelj N1 televizije Nikola Vučić.

Cilj konferencije je bio da svaki govornik, ostvaren u svome polju, govori o iskustvima, radu i uspjehu.

Projekat se realizovao zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). TEDxMasarikova je uspostavio osamnaestogodšnjak i glavni organizator Muhamed Dizdarević, učenik Prve gimnazije u Zenici. Zajedno sa svojim timom mladih koji dolazi iz cijele Bosne i Hercegovine proteklih godinu dana je koordinirao i spremao ovaj poseban događaj.

Pogledajte foto galeriju iz BNP-a.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno