Zenica

FOTO: Održana Međunarodna naučno-stručna konferencija „Održavanje 2018“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Održana Međunarodna naučno-stručna konferencija „Održavanje 2018“  – U organizaciji Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenici i Društva održavalaca BiH u Hotelu Zenica od 10. do 12. maja 2018. godine održana je 5. Međunarodna naučno-stručna konferencija „Održavanje 2018“. Na Konferenciji je prezentirano ukupnu 47 naučnih radova učesnika iz pet zemalja Južne Evrope.

Konferenciju su uz prigodna obraćanja otvorili prof.dr.sc. Damir Kukić, rektor Univerziteta u Zenici, doc. dr.sc. Fuad Hadžikadunić, dekan Mašinskog fakulteta i prof.dr.sc. Sabahudin Jašarević, predsjednik Organizacionog odbora.

Važno je napomenuti značaj ove Konferencija za ljude koji se bave ovom oblašću nauke, a to su ljudi iz oblasti metalurgije, mašinstva, građevinarstva i brojnih drugih tehničkih nauka. Ovo je prilka da svi oni dobiju informacije o novim saznanjima iz pojedinih oblasti koje se vežu za održavanje, dakle sve ono što je u proteklom periodu urađeno, kao i da se pokažu rezultati pojedinih istraživanja sa akademskog aspekta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno