Ostali sportovi

FOTO: Održan drugi Victory dance festival

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ponosno smo počeli novu plesnu sezonu. Protekli vikend je uspješno održan drugi VICTORY DANCE FESTIVAL u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, na kojem je učestvovalo blizu 300 talentovanih plesača, saopćio je Victory Team.

– Bio je to veoma veseo dan, mnogo plesa, osmijeha, dobre konkurencije, prelijepih izvođača i veoma kreativnih koreografija. Potrudili smo se za svaku sitnicu, svakom djetetu da pružimo podršku i veoma lijepu uspomenu. Mi smo prezadovoljni kao što su i svi ostali klubovi koji su bili dio naše priče. Sva djeca su uživala, čitav dan su izdržali sa osmjesima na licu. Iako su mnogi klubovi spriječeni da rade zbog već poznate situacije sa COVID-om, mi nismo odustali i napravili smo mali dan naših pobjeda, rekla nam je trenerica Plesne Akademije “VICTORY” Jasenka Bitić Ramić.

Organizatori se zahvaljuju prijateljima kluba na podršci – Grad Zenica, Stomatološka Ordinacija “Kaknjo”, Džajić Commerce, Frizersko-kozmetički salon “Aysun”, Agencija Condor, Duo Mont, Caffe “Bulevar”. Zahvaljujemo se svima koji su podržali talentovanu djecu i uživali u mnogobrojnim performansima, navodi Team Victory.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno