Ostali sportovi

FOTO: Odlični nastupi članova Taekwondo team “Čelik” u Crnoj Gori i Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Odlični nastupi članova Taekwondo team “Čelik” u Crnoj Gori i Sarajevu – Ovog vikenda Taekwondo team “Čelik” je učestvovao na dva turnira, u Sarajevu i Crnoj Gori.

Dana 13.10.2018 godine, TKD team “Čelik” je učestvovao na taekwondo otvorenom turniru “Ilidža Open” Sarajevo sa dva takmičara i osvojili jednu zlatnu medalju.

Tarik Hadžić kadet do 37Kg-bez medalje,
Erol Brkić vrtićanac do 21 Kg-zlatna medalja.

Tu nisu stali svoj put su nastavili prema Crnoj Gori kako bi uzeli učešće na još jednom turniru.Učestvovali su sa dva takmičara i osvoji dvije zlatne medalje:

Ahmed Škulj kadet do 45Kg osvojio je zlato pobjedivši dvije borbe.Prvu protivnika iz CG 22:7,drugu protivnika iz Hrvatske nokautom u drugoj rundi.

Tarik Hadžić kadet do 37Kg je osvojio također zlatnu medalju pobjedivši dvije borbe.Protivnici su bili iz CG,prva borba je završila 17:12 dok je druga 23:1.

Trener kluba Mirhat Brkić je istakao kako je zadovoljan borbama svojih boraca kako u Sarajevu tako i u Crnoj Gori ,te da mu je drago sto su dobri ambasadori naša dva grada Zenice i Kakanja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno