Ostali sportovi

FOTO: Odličan nastup za članove KK Rei Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Odličan nastup za članove KK Rei Zenica- Članovi KK “Rei” Zenica nastupali su u nedjelju 16.05.2021.godine na klupskom takmičenju u organizaciji karate kluba “Gard” Zenica.

Naš klub je predstavljalo 53 takmičara, te su nastupali u disciplinama kate i borbe. Uz naš klub nastupali su takmičari iz klubova domaćina,te Visokog, Žepča i Vareša.

Na turniru je nastupilo oko 240 takmičara na dva borilišta. Naš kluba je osvojio 84 medalje od čega 42 zlatne, 30 srebrenih, 12 bronzanih, te pehar za najuspješniji klub turnira. Klub su predvodili treneri Džulić Eldin i Brdarević Denis,dok su ispred našeg kluba sudili Pivić Amila, Čakal Mahir i Odobašić Mirnes.

Zahvaljujemo se organizatoru turnira na lijepo organiziranom turniru,te fer i korektnom suđenju. Našim članovima krajem mjeseca slijedi seminar u Mostaru.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno