Ostali sportovi

FOTO: Odbojkašicama „Čelik –R“ treće mjesto na turniru u Žepču

FOTO: Odbojkašicama „Čelik –R“ treće mjesto na turniru u Žepču – Odbojkašice OK „Čelik- R“ iz Zenice protekle subote su učestvovale na 3.Memorijalnom turniru u odbojci „Monika Antolović“ u Žepču. Učešče su uzele ekipe ŽOK Zavidovići, ŽOK Panter Doboj, OK Čelik-R Zenica, OK Maglaj i ŽOK Žepče.

Pobjednik turnira je ekipa ŽOK Maglaj, koja je u finalu bila bolja od domaćina ŽOK Žepče rezultatom 2:1.
Treće mjesto na turniru osvojila je mješovita ekipa OK Čelik – R iz Zenice, koja je zabilježila dvije pobjede i jedan poraz, kazali su u OK Čelik – R, koji ističu zadovoljstvo da su uz njihove seniorke nastupile kadetkinje i juniorke. Uputile zu čestitke svojim djevojkama i zahvalile ŽOK Žepče na organizaciji i pozivu na turnir.

Memorijalni turnir u odbojci „Monika Antolović“ se organizuje IN MEMORIAM tragično stradale učenice SMŠ Žepče, ali i odbojkašice ŽOK Žepče Monike Antolović, te Nevene Mijić i Olivera Hrkača, sada već treću godinu zaredom.

Turnir je odigran u sportskoj sali SMŠ “Žepče” u organizaciji Odbora za međureligijsku saradnju Žepče i suorganizaciju ŽOK Žepče.
Primarni cilj turnira bio je druženje srednjoškolske djece, koja će kroz upoznavanje radit na otklanjaju predrasuda, te će u sportskom duhu razvijati toleranciju i osjećaj za različitosti.

Inače prvog dana turnira, u protekli petak, odigran je turnir učenika SMŠ Žepče, KŠC Don Bosco, STŠ Zavidovići i gimnazija Edhem Mulabdić Maglaj.

E.Imamović
Foto OK Čelik-R/ŽOK Žepče

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: