fbpx
Ostali sportovi

FOTO: Odbojka za Zenicu na crvenom tepihu

FOTO: Odbojka za Zenicu na crvenom tepihu – Dosad neviđeni odbojkaški event “ODBOJKA ZA ZENICU” na crvenom tepihu u nedjelju 9. juna u sportskoj sali PRVE GIMNAZIJE priredili su Odbojkaška Akademija BLOCK OUT Zenica i Odbojkaški klub Željezara Zenica.
U prepunoj sali nakon toliko godina ljubitelji odbojke su uživali u dosad neviđenom odbojkaškom eventu koji se dosad samo dešavao u evropskim dvoranama a sada i Zenica ima projekat “ODBOJKA ZA ZENICU” i punu dvoranu ljubitelja odbojke koji su uz druženje i zabavu kako starijih tako i najmlađih Zeničana mogli uživali u prekrasnom ambijentu sportske sale Prve Gimnazije.
Ovim velikim sportskim projektom “ODBOJKA ZA ZENICU” organizatori su dokazali da je publika željna odbojkaškog druženja i dobrih kombinacija preljepih Zehničkih odbojkašica.
Budući da je odbojkaški projekat “ODBOJKA ZA ZENICU” bio isključivo na pozivnice organizatori su radi velikog interesovanja publike pustili i sve ono koji nisu imali pozivnicu da pogledaju spektakularni projekat.
Zenica je grad odbojke i ovim projektom smo dokazali da možemo organizirati velike odbojkaške evente a da Zeničke odbojkašice Odbojkaške akademije BLOCK OUT Zenica i Odbojkaškog kluba Željezara Zenica ima vrhunske igračice rekao nam je predsjednik OA BLOCK OUT Zenica Haris Hasanica.