Zenica

FOTO: obilježeno 50 godina od mature 21. generacije zeničke Gimnazije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: obilježeno 50 godina od mature 21. generacije zeničke Gimnazije – Danas, 25.maja 2019.godine 21.generacija zeničke gimnazije, obilježila je zlatni jubilej, pedesetu godišnjicu od položene mature. Skupilo se četrdesetak maturanata. Susret je počeo časom razredne zajednice.

Prisutne je pozdravio i prozvao razrednik i profesor Džemal Salihspahić i istakao kako je ovo bila jedna veoma uspješna generacija u kojoj je veliki broj inženjera, profesora, ljekara, pravnika i ekonomista. Zahvalio se svima, koji su došli da prisustvom uvećaju proslavu,a posebno maturantima koji su doputovali, ne samo iz različitih krajeva BiH, nego i iz Slovenije, Srbije ,Hrvatske ,Austrije, Engleske i Francuske. Tu su sa svojom generacijom u voljenoj školi i voljenom gradu.

Uz obilje emocija, uspomena, dogodovština iz školskih klupa, zlatni maturanti su proslavu nastavili u restoranu hotela „Dubrovnik“ i poručili: „ Sastajat ćemo se dok smo živi!“

Milenko Šećerović za ZB



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno