Zenica

FOTO: Obilježen Dan škole i 83. godine postojanja OŠ “Hasan Kikić” Tetovo Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Možda je neobično početi ovu objavu od kraja, ali to je s razlogom. Kraj svečanosti je rekao sve. Zadovoljni gledaoci s osmijehom na licu, dokaz su da smo uspjeli u svojoj namjeri. Osnovna škola “HASAN KIKIĆ”TETOVO ZENICA je ispričala svoju priču.
Njena priča bila je protkana pjesmom, plesom, igrokazima i recitacijama i dotakla je srce prisutnih. Prisustvo brojnih prijatelja, roditelja i učenika učinilo je ovu svečanost savršenom.
Na samoj priredbi VD Direktor Mustafa Krgo se zahvalio resornom Ministarstvu odnosno Ministru gospodinu Spahiji Kozliću na potpori i podršci školi,koja se nastavlja i u narednom razdoblju sa realizacijom projekata,koji će doprinijeti boljim uvjetima rada za učenike i nastavnike škole,kao što je utopljavanje PŠ Banlozi.
Podijeljene su pohvale i zahvalnice istaknutim učenicima, nastavnicima i prijateljima škole koji su nesebično daju doprinos i pomoć u radu škole u proteklom periodu i u toku tekuće školske 2021/2022 godine.
Zahvaljujemo se svim prisutnim koji su izdvojili svoje vrijeme i prisustvovali proslavi Dana naše škole.
Uprava škole


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno