Zenica

FOTO: Obilježavanje Dana nezavisnosti BiH u organizaciji Udruženja penzionera

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U povodu obilježavanja 1.marta Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, u sali hotela Penzionerski dom u Zenici članovi kulturno-umjetničkih sekcija Udruženja su priredili veoma prigodan programski sadržaj. Događaj večeri bila je izvedba poeme Skendera Kulenovića pod nazivom “Na pravi put sam ti, majko, izišo” koju je veoma dobro recitovala Safija Robović.

Važno je napomenuti da je Udruženje organizovalo šahovski turnir u povodu Dana nezavisnosti BiH i da su dodijeljene Diplome i skromna novčana sredstva za osvojena prva tri mjesta. Prvo mjesto osvojio je Halid Bajramović, drugo mjesto osvojio je Latif Hadžić, i treće mjesto osvojio je Alija Ahmić. Čestitamo pobjednicima.

Ovom prilikom se zahvaljujemo publici koja je pažljivo slušala izvedbu programa a posebno izvedbu poeme kao i svim učesnicima kulturno-umjetničkih sekcija koji su svojim zalaganjem dali veliki doprinos u realizaciji prigodnog programa.

Donator večeri bio je BH Telekom Sarajevo Direkcija Zenica. Glavna nagrada bio je mobitel sa još mnogo prigodnih nagrada. Najviše sreće u izvlačenju imao je gospodin Sead Čerimagić koji je dobio mobitel i isti na kavaljerski način poklonio svojoj supruzi Melihi. Čestitamo.

Posebno se zahvaljujemo direktoru BH Telekoma Direkcija Zenica gospodinu Namiru Škalji koji je u Udruženju penzionera grada Zenica, prepoznao odgovorne osobe i partnera u realizaciji svojih aktivnosti.Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji obilježavanja programa u povodu 1.marta Dana nezavisnosti BiH. 

Udruženje penzionera Grada Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno