Ostali sportovi

FOTO: Novi uspjesi KK „Internacional“ Zenica

FOTO: Novi uspjesi KK „Internacional“ Zenica  – Protekli vikend u Gradskoj dvorani kraljevskog grada Jajca održano je 14. Federalno prvenstvo u karateu za kadete, juniore i U21 seniore, sa 395 učesnika iz 71 kluba. Karate klub „Internacional“ Zenica uzeo je aktivno učešće na pomenutom događaju. Uspjesi i medalje nisu izostali ni ovaj puta, tako da je Lejla Begić u kategoriji kate U21 seniorke postala prvak F BiH za 2019. godinu. Semina Keleštura u kategoriji kate juniorke (takmičeći se prvi puta u ovoj kategoriji) osvaja brončanu medalju. Dva takmičara kluba ostali su bez medalje gubeći u borbi za medalju.

U karate klubu „Internacional“ Zenica zadovoljni su postignutim rezultatom i već su sve snage okrenute pripremama za sljedeći vikend, kad se u Vogošći održava Državno prvenstvo za kadete, juniore i U21 seniore.

Uprava kluba čestita trenerima i takmičarima na postignutom rezultatu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: