Zenica

FOTO: Novi koncept “The G-Store” radnje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

The G-Store radnja već nekoliko godina predstavlja jedinstven multibrend koncept, sa lokacijom na prizmelju Family centra Ekran. Ukoliko nas još niste posjetili, sada je pravo vrijeme da to učinite. Novi koncept radnje donosi velika sniženja na asortiman artikala poznatih Njemačkih brendova.

Kompletan Tchibo i Takko asortiman snižen je 50 do 70%, a ponuda se mijenja svakog mjeseca. U našoj radnji je dostupan i najveći asortiman Nur Die proizvoda, od kojih je odabrani asortiman snižen i do 50%, a i odabrani asortiman igračaka je snižen 50%, dok se bojanke i slikovnice mogu naći po cijeni već od 1KM.

Prilagodbom prostora značajno je proširena ponuda igračaka poznatih brendova, kao što su Rainbocorns, Miraculous, Wissper, Super Wings, Cocomelon, Spin fighters, Among us i mnogi drugi. Proširena je i ponuda knjiga izdavača Puls i Stilus, te slikovnica, bojanki i enciklopedija za najmlađe. U ponudi su i društvene igre za sve uzraste i generacije.

Naša radnja je mjesto i gdje ćete pronaći najveći asortiman licenciranih proizvoda Filip & Zaga. Sada su u prodaji i najnoviji proizvodi, bojanka “Tarantaraaan!” i “Tika taka loptica”.

Pored odličnog izbora za najmlađe, tu su i dalje super ponude tekstila, kao i brojne akcije igračaka, knjiga i slikovnica po super cijenama već od samo 1KM.

U decembru, kada je tradicionalno vrijeme darivanja, pripremamo posebna iznenađenja i poklone za naše vjerne kupce i pratioce na društvenim mrežama.

Posjetite nas i obradujte sebe i svoje najdraže nekom od super ponuda.

Samo u The G-Store Zenica  u Family Centru Ekran.
Dobro nam došli!

Pratite nas na:

https://www.facebook.com/thegstore.ba i
https://www.instagram.com/thegstorebih/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno