Nogomet

FOTO: NK Čelik dobio generalnog sponzora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: NK Čelik dobio generalnog sponzora- NK Čelik Zenica i Carlsberg BH danas su u prostorijama stadiona Bilino polje potpisali sponzorski ugovor čime je nastavljena dosadašnja uspješna saradnja.

Po novom sponzorskom ugovoru, kompanija Carlsberg BH će biti Generalni sponzor našeg kluba u naredne dvije godine!

Sponzorski ugovor su potpisali direktor kompanije Carlsberg BH Amir Tobudić i Predsjednik Upravnog odbora NK Čelik Denis Mušović.

„Osim obnove našeg godišnjeg sponzorskog Ugovora, NK Čelik Zenica želimo podržati i pokretanjem specijalne društveno odgovorne aktivacije, u kojoj ubacivanjem metalnih čepova sa svih proizvoda portfolija Carlsberg u veliku Pan bocu instaliranu ispred stadiona, mogu učestvovati svi koji vole Čelik i žele mu pomoći da vrati svoju staru moć i sjaj! Čelik je trenutno prvi u Kantonalnoj ligi, a nadamo se da će uz podršku svih nas, nekadašnji prvak naše zemlje vratiti se u elitni razred bh. nogometa“, izjavio je Amir Tobudić, direktor Carlsberg BH.

Naime, Carlsberg BH i NK Čelik Zenica pokrenuli su društveno odgovornu kampanju „Čeliku vrati staru moći i sjaj. Čepove skupi, podršku daj“!

Ispred istočne tribine stadiona Bilino polje postavljena je velika Pan boca, a cilj kampanje je u bocu prikupiti što više metalnih čepova sa Pan piva ili metalnih čepova sa bilo kojeg drugog proizvoda iz Carlsberg portfolija, jer za svaki ubačeni čep ova kompanija Klubu donira 0,10 KM.

„U ime NK Čelik Zenica želim da izrazim svoje veliko zadovoljstvo što je kompanija Carlsberg BH i ove godine odlučila da sponzoriše klub. Drago nam je što je prepoznala rad i ambicije ovog mladog tima koji se trenutno nalazi u Klubu i koji će pomoći u stvaranju jakog i stabilnog Čelika“ – izjavio je Denis Mušović, predsjednik UO NK Čelik Zenica.

Ovim putem još jednom upućujemo iskrenu zahvalnost menadžmentu kompanije Carlsberg BH, te se nadamo kako će ova saradnja trajati još mnogo godina na obostrano zadovoljstvo!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno