Politika

Foto: Na turniru SDA 64 ekipe mjesnih ogranaka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Foto: Na turniru SDA 64 ekipe mjesnih ogranaka -Stranka demokratske akcije Zenica (SDA) organizira dvodnevni turnir u malom nogometu u Gradskoj areni Zenica. Završnica je u nedjelju.
Turnir je počeo u subotu, u 10:00h, učešće je uzelo 64 ekipe iz 62 mjesna ogranka SDA Zenica, a završnicu je izborilo 16 ekipa koje će se u nedjelju od 12:00h na centralnom terenu u Gradskoj areni boriti za pehar. Finalna utakmica planirana je da se igra u 19:00h, a odmah potom održat će se završna ceremonija na kojoj će biti dodjeljena priznanja i nagrade najuspješnijim učesnicima turnira.
Prema riječima predsjednika organizacionog odbora turnira Safeta Kubata okupljanje preko 800 mladih ljudi, aktivista SDA sa područja svih mjesnih zajednica Grada Zenica, prvenstveno ima za cilj očuvati snagu SDA jer se ona temelji na jedinstvu, a to se i pokazalo danas u zeničkoj Areni.
Iz SDA Zenica pozivaju na ovaj turnir. Organizacioni odbor SDA


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno