Nesreće

FOTO: Na licu mjesta – četvero povrijeđeno u sudaru tri automobila na M17 kod Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu M1-7 na potezu između zeničkih naselja Hece i Donja Vraca.

U saobraćajci su, prema informacijama od dežurnog službenika Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) učestvovala tri vozila, i to “Golf”, “Volvo” i “Ford”. Dva vozila su bila, rečeno nam je, u pokretu, a treći je bio parkiran pored puta.

Iz policije kažu da su povree tri osobe zbrinute od strane službenika Stanice Hitne pomoći Zenica na licu mjesta, dok je četvrta osoba prebačena u Hitnu pomoć Doma zdravlja Zenica, gdje će biti pružena dodatna pomoć. Za sada nema elemenata teških životno ugrožavajućih povreda.

Uviđaj o okolnostima kakos e dogodila nesreća obavlja policija pod nadzorom tužilaštva, a saobraćaj se na ovom dijelu puta odvija otežano.

Fotografije sa lica mjesta donosi Jasmin Blicko Hadžić za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno