Info

FOTO: Mostovi prijateljstva – iftar u Potočarima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Mostovi prijateljstva – iftar u Potočarima – Asocijacija Mostovi prijateljstva BiH – Zenica večeras (17.06) je organizovala iftar za 200 postača, zajedno sa Unijom Turskih udruženja (UTV-TDB) iz Belgije u povratničkom naselju Potočari (Memorijalni centar).

Ovo je druga godina zaredom kako navedene dvije organizacije organizuju iftar u Potočarima. Volonteri Mostova prijateljstva i članovi partnerske organizacije “Dlan” zajedno sa predstavnicima UTV-TDB Yucel Kahraman i Burhan Yilmaz, sa velikim zadovoljstvom su se večeras družili sa povratnicima-herojima BiH zbog kojih nam nije bilo teško proputovati preko 600 km da bi se organizirao iftar u Potočarima.

Za svu prisutnu djecu na iftaru obezbjeđeni su pokloni- igračke koje je obezbjedila fondacija “HIFS” (Humanity International Foundation Switzerland)predstavništvo za BiH. Posebno nam je zadovoljstvo što je naš gost na iftaru bila bosanska heroina, naša draga nana Fata Orlović.
Na iftaru je bio prisutan i predsjedavajući skupštine ZDK Jasmin Duvnjak. Zahvaljujemo se i domaćinima (glavni imam Medžlisa IZ Srebrenica) na gostoprimstvu i pomoći u organizaciji iftara. Bio je ovo još jedan uspješan iftar koji je organizovala Asocijacija “Mostovi prijateljstva” BiH-Zenica sa saradnicima i prijateljima.
Press služba Mostova Prijateljstva


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno