Ostali sportovi

FOTO: Medalje za Winner na ekipnom i pojedinačnom prvenstvu FBiH u sportskoj gimnastici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda 26 takmičarki Sportske škole Winner je učestvovalo na ekipnom i pojedinačnom prvenstvu FBiH u sportskoj gimnastici za mlađe uzraste na kojem su ostvarile odličan uspjeh.

Ekipe mlađih kadetkinja i kadetkinja osvojile su drugo mjesto, a ekipa mlađih juniorki treće. Nije bilo ekipnog takmičenja za juniorke, ali je naša takmičarka u ovoj konkurenciji pojedinačno osvojila prvo mjesto. U pojedinačnom višeboju još tri naše gimnastičarke su osvojile tri medalje, od čega jednu srebrenu i dvije bronzane.

Na takmičenju ju je učestvovalo šest klubova sa oko 130 takmičarki i takmičara, a najuspješnije su bile takmičarke GK Bosna iz Sarajeva. Čestitke svim učesnicama i hvala roditeljima na podršci.
Već 17.11.2019. nas očekuje međunarodno takmičenje u Banjaluci, a 14. i 15.12.2019. planirano je učešće na međunarodnom takmičenju u Samoboru.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno