Zenica

FOTO: LOTOS organizovao priredbu i podjelu novogodišnjih paketića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: LOTOS organizovao priredbu i podjelu novogodišnjih paketića – U subotu 28.12.2019. godine NVO LOTOS je održalo priredbu i podjelu novogodišnjih paketića povodom Nove godine.

LOTOS je uz pomoć donacije humanitarne organizacije ADRA i ove godine obradovalo stotinjak aktivnih članova.
Pjesma, ples, gitara i recitacije su obilježile ovu priredbu uz želje za dobro zdravlje i uspjeh u školi.
Organizacija LOTOS je počela sa radom davne 1992. godine i već više od dvije decenije se bavi zaštitom mentalno zdravlja djece, mladih i odraslih lica. Kroz svoj rad upotpunjavaju rad vladinih organizacija za bolji status marginaliziranih skupina društva, bore se za demokratizaciju i primjenu ljudskih prava, širenju tolerancije i empatije među ljudima i primjenom inkluzije u svim poljima života. Godišnje kroz rad Lotosa prođe oko 500 članova, korisnika, roditelja, saradnika i volontera.
Lotos u svom timu ima doktora specijalistu za dječije bolesti, psihologa, magistra pedagogije, magistra logopedije, pravnika i dva asistenta.
SRETNA NOVA 2020. GODINA LOTOS tim


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno