Biznis

FOTO: Kreativni april u agenciji ZEDA je počeo modeliranjem balona i oslikavanjem majica

FOTO: Kreativni april u agenciji ZEDA je počeo modeliranjem balona i oslikavanjem majica – Agencija ZEDA u saradnji s preduzećem Fedi d.o.o. Zenica, pokrenula je ciklus kreativnih  radionica koje su izazvale veliki interes.

Danas su svi oni koji su željeli naučiti tehnike kreativnog stvaranja posjetili Impulsni kreativni centar Agencije ZEDA i uživali u kreativnom stvaranju, modeliranju balona i oslikavanju majica.

Na radionici „Modeliranje balona“ učestvovali su odgajatelji vrtića „Abakus“ sa direktoricom, odgajatelji vrtića „Sindibad“, odgajatelji iz nekoliko vrtića  JU “Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica”, učenici II-3 razreda Osnovne škole „Musa Ćazim Ćatić“ sa učiteljicom, te naši sugrađani koji su željeli naučiti tehnike modeliranja balona. Za kreativnost dobna granica ne postoji pa su na ovoj radionici učestvovali učesnici starosti od 7 do 70 godina.

Na drugoj radionici pod nazivom „Oslikaj svoju majicu“, svoje učešće uzeli su učenici I-b razreda Osnovne škole KŠC „Sv.Pavao“ Zenica sa učiteljicom i naučili tehnike oslikavanja majica.

Današnji edukator bila je gđa. Zijada Kurtodža – Vučak, a već sljedeće sedmice Zeničani mogu očekivati poziv za nove radionice koje će voditi drugi edukatori. Radi se o radionicama pletenja i heklanja (učesnici će naučiti isplesti igračke, dekicu, kapu i šal), te o radionici slikanja jednim potezom.

Sve radionice za učesnike su besplatne i za učešće je potrebna samo prijava.

Veliko hvala sponzoru za repromaterijal FEDI d.o.o. Zenica bez kojeg ovo ne bi bilo moguće.

Vidimo se već sljedeće srijede!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem