Zenica

FOTO: kreativna radionica Scrapbooking učesnicima omogućila da od starog naprave novo i od običnog unikatno

FOTO: kreativna radionica Scrapbooking učesnicima omogućila da od starog naprave novo i od običnog unikatno – U okviru implementacije projekta „Budi kreativan i ti“, Agencija ZEDA organizovala je novu kreativnu radionicu i izazvala veliku pažnju. Ovaj put, realizovana je radionica  „Scrapbooking“ na kojojoj su učesnici uz pomoć edukatorice naučili praviti jedinstvene rokovnike, spomenare, slike i bilježnice ukrašene na vrlo specifičan način.

Scrapbooking je najstarija hobby tehnika kojom se sa ostacima papira, čipke, citatima (sve čime raspolažete i u zavisnosti od tematike i namjene) mogu ukrasiti i napraviti fotoalbumi, čestitke, rokovnici,  spomenari i slike.

Ovo je tehnika koja nije skupa niti zahtjevna, a rezultati su vrlo efektni i jedinstveni. Sjajna je za personalizarane poklone i sve one koji žele napraviti, kupiti ili pokloniti nešto unikatno.

Mentor na ovoj radionici bila je gđa. Ljiljana Keško. Kao i svaki put do sada, na vrlo zabavan način, učesnici su imali priliku naučiti nešto novo i otvoriti puteve svojoj kreativnosti.

Ovo je prilika za sve one koji se zainteresuju za ovu tehniku, da je pretvore u hobi i usavrše naučeno, a potom stvore podlogu da maštu, volju i ideju pretoče o nešto ozbiljnije – danas hobi, sutra posao. Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Projekat „Budi kreativan i ti!“  finansiraju Agencija ZEDA, Grad Zenica i FMRPO.

-„Ukoliko niste do sada učestvovali na kreativnim radionicama, pozivamo vas da pratite našu stranicu www.zeda.ba i već sljedeći put budete dio naše kreativne priče – „Budi kreativan i ti!“-poručuju iz Agencije ZEDA.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem