Košarka

FOTO: Košarkaški Zmajevi sa Zeničanima na terenima Kamberovića polja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Košarkaški Zmajevi sa Zeničanima na terenima Kamberovića polja – Sinoć su na Kamberovića polju u Zenici otvoreni obnovljeni košarkaški tereni, koji sada imaju i rasvjetu tako da svi ljubitelji basketa i košarke mogu cijelu noć da igraju ovaj sport. Zasluga je to J.P. za upravljanje i održavanje sportskih terena iz Zenice na čelu s direktorom Feđom Jovanovićem.

U prisustvu više stotina Zeničana, ovome događaju prisustvovala je i košarkaška reprezentacija BiH na čelu sa selektorom Duškom Vujoševićem. Košarkaši naše selekcije danas su stigli u Zenicu, gdje će u subotu u zeničkoj Areni odigrati utakmicu pretkvalifikacija protiv selekcije Švedske.

Kapitenu Adinu Vrabcu pripala je čast da otvori obnovljene košarkaške terene, a prisutnima su se u kratkom govoru obratili i selektor Duško Vujošević, gradonačelnik Fuad Kasumović, te direktor Feđa Jovanović. Zeničani koji su večeras bili prisutni na ovome otvaranju imali su priliku da se fotografišu s našim reprezentativcima i selektorom, a naravno najveća jagma je bila za Džananom Musom, koji je i najveća zvijezda naše reprezentacije.

Naši košarkaški reprezentativci iskoristili su priliku i da odigraju basketa, s rekreativcima, te se zabave i razmijene koju rečenicu s prisutnima. Svakako da je velika želja svih reprezentativaca u subotu da zenička Arena bude puna, ali začuđujuće je slaba marketinška i medijska podrška, a posebno i radi visokih cijena karata za utakmicu protiv Švedske. Ipak svi se nadaju da će u subotu Arena biti dobro popunjena, de ta će uz veliku podršku naše publike reprezentacija slaviti veoma vrijednu pobjedu protiv selekcije Švedske. Sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno