Info

FOTO: Komora Sanitarnih Inžinjera – Food safety za studente

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Komora Sanitarnih Inžinjera – Food safety za studente  – Održan je drugi ciklus predavanja namijenjenih studentima u okviru edukativnog programa “Food Safety” – Edukacija je održana u prostorijama Komore Sanitarnih Inžinjera. Kao i do sada odaziv studenata je bio veliki, što dokazuje da mladi ljudi u našoj zemlji pored formalnog obrazovanja teže ka daljem usavršavanju svog znanja i stjecanju novih vještina.

Na edukaciji su sudjelovali studenti Sveučilišta u Mostaru, Fakulteta Zdravstvenih Studija Univerziteta u Sarajevu te studenti Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Teme koje su obrađene na seminaru smo dizajnirali na temelju najčešćih pitanja koja su u fokusu interesa studenata. Neke od tema koje su bile obrađene, jesu: “Zakonske regulative iz domena sigurnosti hrane”, ”Implementacija HACCP sistema ”,”Deklariranje proizvoda” , “DDD mjere”.

Nakon održane edukacije zajedno sa studentima i predavačima smo došli do zaključka kako je ovaj vid edukacije neophodan kako bismo sutra imali što kvalitetniji i stučniji kadar te stoga na inicijativu studenata smo odlučili nastaviti sa ovim vidom edukacije i proširiti polje djelovanja. Zahvaljujemo se svim sudionicima edukacijskog programa “Food Safety” kao i cijenjenim predavačima!

Uspješnu priču nastavljamo dalje!

KOMORA SANITARNIH INŽINJERA FBiH

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno