Ostali sportovi

FOTO: KK Perfekt Zenica najuspješniji klub, Zejneb Efendić najuspješnija takmičarka na turniru u Brčkom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri karate kluba *PERFEKT* iz Zenice, u nedjelju 27.03.2022.godine naš klub je nastupao na 13.otvorenom prvenstvu Brčko distrikta *MEMORIJAL MEHMEDALIJA BRKIĆ*, na kojem je uzelo učešće 19 klubova iz cijele Bosne i Hercegovine ( FBIH i RS) sa preko 200 takmičara i 250 prijava. Organizatoru KBS *Lokomotiva* čestitamo na izuzetno dobroj organizaciji i toplom gostoprimstvu.

Molimo dragog Allaha dž.š. da našem prijatelju Mehmedaliji Brkiću podari lijepi Džennet, te da mu upiše u dobra djela i jučerašnji turnir. Porodici Brkić poručujemo da ostanu jaki i složni, te želimo da nastave tradiciju turnira u Brčkom i ostvaruju uspjehe koje je postizao naš prijatelj Meša.

Karate klub *PERFEKT* iz ZEnice je nastupao sa 13 takmičara u 35 kategorija i osvojili smo ukupno 33 medalje. Djecu su osvojila 16 zlatnih, 7 srebrenih i 10 bronzanih medalja. Karate klub *PERFEKT* Zenica je proglašen NAUSPJEŠNIJIM KLUBOM i osvojili smo NAJVEĆI ZLATNI PEHAR.Naša takmičarka ZEJNEB EFENDIĆ je proglašena NAJUSPJEŠNIJOM TAKMIČARKOM turnira i osvojila je ZLATNI PEHAR. Posebna priznanja za osvojene medalje su dobile i naše takmičarke Kadragić Amna, Mlivić Sarah i Bošnjak Merjem.

Medalje su osvojili :
– Huseinspahić Demir 1 mjesto i zlatna medalja u katama
– Isaković Amina 2 prva mjesta i dvije zlatne medalje u katama i borbama
– Durmić Irna 1 mjesto i zlatna medalja u borbama, 2 mjesto i srebrena medalja u katama
– Stupar Rijad učesnička medalja u katama
– Juhić Ajmin 3 mjesto i bronzana medalja u katama
– Kolak Marin dva 3 mjesta i dvije bronzane medalje u katama
– Rašić Tea 2 prva mjesta i zlatne medalje, te dva 3 mjesta i bronzane medalje u katama i borbama
– Suljić Ema 4 osvojene medalje, jedno prvo mjesto i zlatne medalja, jedno drugo mjesto i srebrena medalja, jedno treće mjesto i bronzana medalja i jedna učesnička medalja u katama i borbama
– Kalabić Lamija dva druga mjesta i dvije srebrene medalje, te jedno treće mjesto i bronzana medalja u katama i borbama
– Bošnjak Merjem dva prva mjesta i dvije zlatne medalje, jedno drugo mjesto i srebrena medalja, jedno treće mjesto i bronzana medalja u katama i borbama
– Kadragić Amna dva prva mjesta i dvije zlatne medalje, dva druga mjesta i dvije srebrene medalje u katama i borbama

– ZLATNA MLIVIĆ SARAH osvojila 4 prva mjesta i zlatne medalje u katama i borbama
– NAJUSPJEŠNIJA TAKMIČARKA TURNIRA u službenim kategorijama naša ZEJNEB EFENDIĆ dva prva mjesta i dvije zlatne medalje, dva druga mjesta i dvije srebrene medalje u katama i borbama

Takmičare su predvodili trenerica Ivana Džankovič i trener Nermin Bošnjak. Iz sveg srca se moramo zahvaliti roditeljima koji vjeruju i podržavaju naš karate klub i našu porodicu *PERFEKT*. Iskrene čestitke našoj PERFEKTNOJ DJECI i izuzetno smo ponosni na naše takmičare i cijelu ekipu.Karate klub *PERFEKT* Zenica nastavlja sa redovnim svakodnevnim treninzima u robnoj kući *Bosna* na prvom spratu.

Lijep sportski pozdrav, Uprava kluba

Više slika na linku: 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno