Ostali sportovi

FOTO: Karatisti KK “Rei” Zenica nastupali u Šamcu i osvojili 44 medalje i pehar za najuspješniju ekipu turnira

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Karatisti KK “Rei” Zenica nastupali u Šamcu i osvojili 44 medalje i pehar za najuspješniju ekipu turnira – Takmičari K.K”REI” Zenica nastupali su u nedjelju 25.11.2018.god. na Međunarodnom turniru u Šamcu.Turnir je bio na tri borilišta, te je bilo 31 klub sa preko 400 takmičara.Karatisti kluba “Rei” Zenica su nastupali sa 38 takmičara na ovom turniru po pravilima Ujedinjenog tradicionalnog karatea.
Naš trener Sensei Džulić Eldin dobio je priznanje za uspjehe i promociju karatea u BIH od organizatora Shihan Nikole Živkovića,na čemu mu se zahvaljujemo.
Takmičari su nastupali u disciplinama kate i borbe,te su osvojili 44 medalje od čega 12 zlatnih,12 srebrenih i 20 bronzanih,dok tri takmičara pored dobrih nastupa nisu došli do medalje.
Na kraju turnira naš klub je dobio pehar i priznanje za najuspješniji tim turnira.Zahvaljujemo se organizatoru turnira na dobroj organizaciji turnira i na fer i korektnom sudzenju.Za karatiste kluba “Rei” slijedi nastup na turniru u Sarajevu 16.12.2018.godine,kao i polaganje za viša zvanja krajem decembra.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno