Ostali sportovi

FOTO: Karate klub Internacional osvojio 23 zlatne medalje u novom kolu Lige ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Karate klub INTERNACIONAL Zenica nastupio je na 3. kolu karate lige Zeničko-dobojskog kantona koje je u odličnoj organizaciji Karate kluba “Mersad Kurtalić”Zavidovići, održano 10.12.2023. godine u sportskoj dvorani “Sutjeska” u Zavidovićima!

U jakoj konkurenciji 11 karate klubova karatisti INTERNACIONALA osvojili su 13 zlatnih, devet srebrnih i 11 bronzanih medalja u službenim, te 10 zlatnih, tri srebrne i dvije bronzane medalje u neslužbenim kategorijama!

Naši mladi karatisti pokazali su odlično znanje i visoku tehničku, taktičku i fizičku spremu i demonstrirali vrhunski karate u disciplinama kate i kumite!

Anis Karić proglašen je za najuspješnijeg takmičara kola lige, a posebno su se istakli slijedeći takmičari: Indir Bašić, Ahmed Hrustić, Sumeja Hasanspahić, Tarik Hasanspahić, Adna Bećarević, Ajša Hozić, Tarik Buljić, Eldar Čajdrić, Rabija Pivić, Jasmina Vardo, Iman Smailbegović, Rejhan Arnaut, Emin Hamzić, Muhamed Alnaires, Sara Smailbegović…

Ovo je posljednji nastup takmičarske ekipe u ovoj godini, a slijedi polaganje za učenička zvanja u drugoj polovini decembra!

Uprava Kluba čestita trenerima i osvajačima medalja i pohvaljuje cijelu ekipu Kluba i sekcije iz Doboj Juga!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno