Nesreće

FOTO: Još se traga za tijelom Amara Kozlića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Još se traga za tijelom Amara Kozlića – Timovi Specijalne policijske jedinicice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko dobojskog kantona, zajedno sa kolegama iz MUP-a Srednjebosanskog kantona danas su otpočeli novu akciju pretrage korita rijeke Lašve s ciljem pronalaska lica K.A. za kojeg se sumnja da je vozilom sletjelo u rijeku Lašvu u februaru ove godine.

U nesreći koja se dogodila 4. februara tekuće godine trojica mladića iz Zenice, Amar Kozlić, Husein Delić i Almen Begović, vozilom Audi sjetjeli su u rijeku Lašvu,pri čemu su dva dana kasnije spasilačke ekipe u Lašvi pronašli i izvukli automobil, u kojem su se nalazila tijela Huseina Delića i Almena Begovića. Od tada se bezuspješno traga za tijelom Amara Kozlića.

U današnjoj akciji je učestvovao ronilački tim, tim sa čamcima i tim za pretragu terena Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK.

-Ovo je peta akcija pretrage rijeke Lašve na ovom lokalitetu i za razliku od dosadašnjih aktivnosti, ovoga puta su nešto povoljniji vremenski uslovi,u smislu vodostaja i vidljivosti, ali je voda u ovom periodu dosta hladna, izjavio je za RTV Zenica Saudin Isaković, pripadnik Specijalne jedinice MUP-a ZDK.

-Tokom dana nastavljamo aktivnost pretrage rijeke Lašve, nizvodno od mjesta gdje je automobil sletio u rijeku, prema ušću Lašve u rijeku Bosnu, koliko vremenski uslovi budu dozvoljavali, ukazao je Isaković. (Š.B. RTVZE)

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno