Ostali sportovi

FOTO: Još jedan uspješan nastup zeničkih modelara u Hrvatskoj

FOTO: Još jedan uspješan nastup zeničkih modelara u Hrvatskoj na otvorenom prvenstvu Osijeka.  Zenički aero klub je na ovom takmičenju nastupio sa 12 takmičara, od čega pet članova podmlatka i sedam seniora.
Na ovom takmičenju zenički modelari su osvojili sedam medalja, tako je Selma Plačo zauzela treće mjesto u kategoriji F1N, Amra Zilić uzela drugo mjesto u kategoiji F1N-150. I ovaj put je podmladak bio uspješniji od seniora, tako je Rejhan Čosić osvojio jedno drugo mjesto u konkurenciji podmlatka za osmoškolce, te jedno treće mjesto u kategoriji “komarac” F1N-150 , dok su Haris Plačo i Ahmed Zilić osvojili drugo, odnosno treće mjesto u juniorskoj konkurenciji i kategoriji F1N.
Od seniora najbolje je plasiran Murat Šarkinović koji je osvojio četvrto mjesto u konkurenciji od 36 takmičara u kategoriji F1N koji su nastupili na ovom takmičenju.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem