Ostali sportovi

FOTO: Još jedan uspješan nastup zeničkih modelara u Hrvatskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Još jedan uspješan nastup zeničkih modelara u Hrvatskoj na otvorenom prvenstvu Osijeka.  Zenički aero klub je na ovom takmičenju nastupio sa 12 takmičara, od čega pet članova podmlatka i sedam seniora.
Na ovom takmičenju zenički modelari su osvojili sedam medalja, tako je Selma Plačo zauzela treće mjesto u kategoriji F1N, Amra Zilić uzela drugo mjesto u kategoiji F1N-150. I ovaj put je podmladak bio uspješniji od seniora, tako je Rejhan Čosić osvojio jedno drugo mjesto u konkurenciji podmlatka za osmoškolce, te jedno treće mjesto u kategoriji “komarac” F1N-150 , dok su Haris Plačo i Ahmed Zilić osvojili drugo, odnosno treće mjesto u juniorskoj konkurenciji i kategoriji F1N.
Od seniora najbolje je plasiran Murat Šarkinović koji je osvojio četvrto mjesto u konkurenciji od 36 takmičara u kategoriji F1N koji su nastupili na ovom takmičenju.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno