Zenica

FOTO: Jedanaesto druženje i donatorska večer prijatelja KŠC-a „Sv. Pavao“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu, 18. februara u prostorijama „Doma penzionera“ u Zenici održano je 11. Druženje prijatelja Katoličkog školskog centra „Sv. Pavao“ koje je bilo donatorskog karaktera.

Program, kojega je vodila bivša učenica Centra Antonija Akrapović, podrazumijevao je večeru, tombolu i aukciju slika, a prisutne je zabavljao bend Nemoguće vruće.

Na početku večeri prisutne je pozdravio ravnatelj zeničkog KŠC-a vlč. Vlatko Rosić koji je izrazio zadovoljstvo što se ovaj vid druženja nastavlja nakon dvije godine stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa. Ujedno je zahvalio brojnim donatorima i sponzorima večeri, kao i svima nazočnima koji su kupovinom ulaznice podržali rad Centra.

U nastavku večeri najprije je održana aukcija slika, a zatim su izvučene i nagrade iz tombole koje su osigurali sponzori.

Inače, ovaj vid druženja organizira Udruga Prijatelja KŠC-a Sveti Pavao koja je utemeljena 2009. s ciljem promoviranja vrijednosti KŠC-a u BiH, održavanja povezanosti s bivšim učenicima i roditeljima, stvaranja mogućnosti aktivnog sudjelovanja roditelja za dobrobit škole i jačanja suradnje roditelja i Centra. Prihodi ove večeri namijenjeni su unapređenju nastavnih i izvannastavnih aktivnosti učenika Centra, kao i za potporu organiziranju aktivnosti Udruge i Centra tijekom godine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno