Zenica

FOTO: Izviđači Zenice sa prijateljima zasadili 70 sadnica na Kamberovića polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Danas su članovi Saveza izviđača grada Zenica sproveli jos jednu aktivnost u nizu, Povodom izviđača u Zenici. Aktivnost je realizovana u sklopu projekta ONE DREAM uz podršku Ambasade SAD u BiH.
Na Kamberovića polju pored sportskih terena zasađeno je simbolično 70 odraslih sadnica starosti 6 godina od toga 40 javora, 20 jasena i 10 katalpe, koje koje krase novi “Park izviđača”. U realizaciji aktivnosti učestvovalo je 200 članova iz tri odreda OI Lisac, OI Zmajevac i OI Smet, te članovi prijateljskih organizacija Positive Tolerance, UG Kreativci i Eko forum Zenica.
Iz saveza izviđača su se javno zahvalili sektoru za ekologiju i komunalne poslove Grada Zenica, te Ministarstvu za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona što su im pružili podršku u realizaciji ove aktivnosti.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno