Zenica

Foto: Izložba kolekcionara u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Hotelu Internacional nedjelja 3. april je pravi Dan kolekcionara. Pregledom niza zanimljivih predmeta možete se uistinu vratiti u svijet prošlosti…

Svojevrsno mjesto druženja i sklapanja novih prijateljstava okupilo je desetine kolekcionara iz cijele države.

Iako program nije uokviru Zeničkog proljeća, svojevrstan je poklon Gradu za rođendan i proljeće, a organizatori se nadaju da će nekada ući i u zvanični program Zeničkog proljeća.

Organizatori su posebno sretni zbog dolaska izlagača iz Gradiške. Uz domaćine iz Zenice izlažu kolekcionari uz Sarajeva, Mostara, Travnika, Zavidovića…ukupno njih tridesetak…

Plan im je da svako godišnje doba upriliče po jednu izložbu, a organiazatori, kako ističe Igor Mihaljević, posebno zahvaljuju Hotelu Internacional koji je domaćin izložbe.

Izlagači su prezadovoljni posjetom, interesom i druženjem, ističe Mihaljević. Pogledajte foto galeriju sa izložbe otvorene od 9 do 17 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno