Naše

Foto: izgled dijela groblja u Crkvicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: izgled dijela groblja u Crkvicama – Naši sugrađani su nam poslali fotografije stanja u kojem se nalazi Gradsko groblje u Crkvicama, i to dio koji je oštećen još u februaru 2014. u klizištu za vrijeme velikih poplava i nevremena koje je poharalo BiH.

Dvije godine i dva mjeseca kasnije, ulica Bijeli put, koja “veže” ulicu Ivana Gundulića u Crkvicama sa Verostinim putem u Peharama, i dalje je praktično neupotrebljiva, a njome saobraćaju samo odvažni i spretni, koji na nekoliko mjesta trebaju preći pukotine veće i od dva metra.

Još pogubniji je izgled “zapadnog” dijela i oboda Gradskog groblja. Zeničani koji su nam poslali fotografije, kako kažu – izgleda dijela groblja u kojem su sahranjeni njihovi najmiliji, ogorčeni su zbog neodržavanja, a u ovom slučaju nesaniranja grobnih mjesta za koja navodno uredno izmiruju godišnje obaveze.

Ove navode nismo mogli provjeriti u JP Gradsko groblje Zenica, ali želimo vjerovati da će nakon “Žute minute” i reakcije sugrađana potvrđene fotografijama, neko konačno reagovati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno