Zenica

FOTO: INPUT – Organizovan Proljetni bazar u saradnji sa OŠ “Skender Kulenović”

FOTO: INPUT – Organizovan Proljetni bazar u saradnji sa OŠ “Skender Kulenović” – Centar za mlade INPUT, Vijeće roditelja, Vijeće učenika, uposlenici OŠ “Skender Kulenović” i MZ Novo Radakovo su 09.05.2018. godine organizovali Proljetni bazar.

Cilj “Proljetnog bazara” je od višestrukog značaja počevši od društvenog aktiviranja MZ Novo Radakovo, umrežavanje pojedinaca, mještana, nevladinog sektora, a sve u svrhu prikupljanja finansijskih sredstva za izradu projektne dokumentacije za OŠ “Skender Kulenović”.

Na bazaru je uzelo učešće oko deset nevladinih organizacija,Vijeće roditelja kao i Vijeće učenika, a predstavnici kompanije Vispak su častili učesnike i posjetioce kafom iz Zlatne džezve.

Prikupljeno je 723,00 KM. Ovaj bazar je prva aktivnost koja je usmjerena ka navedenom cilju, a u budućnosti se planira još sličnih aktivnosti i projekata izjavio je Adi Salčinović, predsjednik Centra za mlade INPUT.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem