Zenica

Foto: INPUT-druženje sa Mirsadom Đulbićem

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Počeli „Dani otvorenih vrata” Centra za mlade INPUT. Druženje sa gosp. Mirsadom Đulbićem. U sklopu prvog programa „Dani otvorenih vrata” Centra za mlade INPUT, danas je u prostorijama Udruženja INPUT u Zenici održano druženje sa gospodinom Mirsadom Đulbićem, velikim poznavaocem istorije Zenice.

Gospodin Đulbić je govorio o Gradu Zenici i njenom urbanističkom razvoju i mijenjanju kroz historiju. Izlaganje gosp. Đulbića bilo je popraćeno multimedijalnim sadržajem, a prisutni su, sa velikom pažnjom, saslušali izlaganje o Zenici nekad i sad. Na kraju druženja prisutni su aplauzom nagradili izlaganje gospodina Đulbića, a predsjednik i jedan od osnivača Udruženja INPUT,  Adi Salčinović, uručio je Zahvalnicu Mirsadu Đulbiću.

Inače, Udruženje INPUT organizuje Dane otvorenih vrata od 13. do 15. Jula 2015.godine. Centar za mlade INPUT otvara svoja vrata građanima Zenice, kako bi im približili svoje programe i aktivnosti. Ovo je prilika da se građani informišu o radu Udruženja INPUT, mogućnostima volontiranja, da se uključe u postojeće aktivnosti Centra za mlade i iniciraju nove.
Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim radionicama i druženjima koje će voditi edukovani i stručni predavači. Također, posjetioci koji ispune listić sa svojim ličnim podacima mogu učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti prigodne nagrade. Prostorije Centra za mlade nalaze se na Mokušnicama u zgradi bivšeg obdaništa Kekec, ulica Meokušnice broj 10.

E.Imamović za Zenicablog

Više na

Posted by Zenicablog on 13. Juli 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno