Zenica

FOTO: Iftar za Vatrogasnu jedinicu Zenica, mašinovođe Željeznice FBiH i penzionere i radnike Penzionerskog doma ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Iftar za Vatrogasnu jedinicu Zenica, mašinovođe Željeznice FBiH i penzionere i radnike Penzionerskog doma ZDK- H.U.”Medaljon” iz Austrije kojeg zastupa koordinator za Srednju Bosnu Samir Mulić, a u sklopu svojih redovnih ramazaskih aktivnosti pod sloganom ‘”BITI ČOVJEK NIJE TEŠKO” večeras je posjetio i uručio iftare za radnike u Vatrogasnoj brigadi Zenica, Željeznica FBIH – mašinovođe Zenica i penzionere i radnike Penzionereskog doma ZDK.

Iftari su obezbjeđeni za naredne četiri smjene, to jest ukupno po 60 iftara. Iz H.U. MEDALJON iz Austrije poručuju da neće stati samo sa podjelom ovih iftara i da ćce za koji dan nastojati da, uz dogovor sa izvršnom direkcijom Rudnika Zenice, da na otvorenom naprave veliki iftar za sve uposlenike u Rudniku Zenica. U planu je da do kraja mubarek mjeseca ramazana prirede još nekoliko iftara za osobe i udruženja iz grada Zenica, a među njima su i veterani i RVI iz ovog grada.

HU “Medaljon”

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno