Kultura

FOTO: Exhibition RED/Izložba CRVENO – 5. CABARET WINTER FEST

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Exhibition RED/Izložba CRVENO – 5. CABARET WINTER FEST – Cabaret Club BNP Zenica 01.12.2018.

Veličanstven je bio Cabaret Club na izložbi Crveno sa Dijanom Muminović i njenim učenicima škole fotografije Zenica.Postavka njihovih djela sa mnogo crvenih tonova i kompozicija u kojima su uspjeli spojiti likovnu formu i fotografiju.

Oni su umjetnici u duši i srcu sa djelima u kojima je primjetan kvalitet u kontinuitetu i snaga njihovog umjetničkom izrazu je u tome što imaju slobodu u stvaranju, pri čemu izlaze iz osnovne dimenzije fotografije a to je dokumentarnost.

Za njih sam rekao da bi legendarni majstor umjetničke fotografije Čedo Paunović bio ponosan na njih i zaista je tako kad vidite njihova djela.

Zato je u selekciji umjetničkih programa škola fotografije Zenica uvrštena da svojom izložbom otvori kultni 5.CABARET WINTER FEST.Ono što treba posebno istaći je i odlična organizacija Brand by braća Petrović kao i ambijent Cabaret Cluba koji je postao dio urbane Zenice.

Tekst i foto: Milenko Šećerović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno