Zabava

Foto: En-Nahl – Ramazan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hor ”En-Nahl” je s hajrom završio snimanje spota na ilahiju ”Ramazan” koja je jedna od numera s albuma kojeg su izdale prošle godine ”Džennet je pod majčinim nogama”. Tekst ove ilahije napisala je Jasmina Imamović, a muziku i aranžman Vedad Arnaut i Amer Šehić.

Veliki trud i napor tokom snimanja spota iznijele su članice hora, te pokazale stprljenje i zadovoljstvo. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Zenici. Snimanje spota te samu realizaciju i ideju potpomogao je Elman Omić, kojem djevojke izražavaju veliku zahvalnost. Također izražavaju zahvalnost svima koji su bili uz njih i bodrili ih u snimanju do samog kraja.

Djevojke su još dodale : ”I to što zadnjeg spominjemo, nikako nije manje vrijedan, želimo da se zahvalimo našem Vedad ef. Arnautu na največoj žrtvi, jer ono najsigurnije, bez njega ovo ništa ne bi bilo. Veliko hvala od srca naš Vedade. Iskreno se nadam da će oni koji nas prate biti zadovoljni i ovim našim hairli djelom ”

Spot ilahije hora En-Nahl bit će gotov do Ramazana. A do tada donosimo vam nekoliko slika sa snimanja spota.

Dženana Arnaut za Zenicablog

Više na

Posted by Zenicablog on 8. Juni 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno