Zločini

FOTO: Džemal Mahmić preminuo nakon pucnjave u Lađani, napadač u bjekstvu

FOTO: Džemal Mahmić preminuo nakon pucnjave u Lađani, napadač u bjekstvu – Tridesetčetverogodišnji Džemal Mahmić preminuo je od povreda zadobijenih u pucnjavi u buregdžinici “Lađana”, jutros iza 9 sati. Kako nam je potvrđeno, Mahmić je sa teškim povredama prebačen u Kantonalnu bolnicu, gdje ljekari nisu uspjeli da ga spase. Prethodno, u ovom objektu u ulici Londža, na njega je pucala tada još uvijek nepoznata osoba. Na terenu je veliki broj policajaca.

Mahmić je bio akter više obračuna proteklih godina, od ubistva prolaznika Amera Pivića, do ranjavanja Sanjina K. u Babinoj Rijeci, kad je kratko bio u bjegstvu. Bivši bokserski šampion u dva navrata je napadan od strane kriminalnih grupa.

U svojim iskazima medijima i u javnosti je tvrdio “da je reagovao braneći mladiće koji su dolazili u bokserski klub u kojem je radio, jer nije mogao ćutati na maltretiranje omladine koja je trenirala u klubu od strane lokalnih dilera i kriminalaca”.

Nisu poznati povodi, ni uzroci za kasnije obračune, ali u posljednja tri registrovana u medijima on je bio predmet napada i pokušaja ubistva. očigledno da je neko kome se Mahmić “debelo zamjerio” ovaj put uspio u svojoj nakani. Mahmić je bivši evropski prvak u kik-boksu, rođen 1986. godine.

U međuvremenu, Zenicablog je objavio za kim policija traga kao osumnjičenim za Mahmićevu smrt – Policijsku potragu i ime osumnjičenog pročitajte NA OVOM LINKU.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem